Jag som driver Charlies Änglar Barnpassning heter Amanda von Almassy. Jag har själv arbetat som barnvakt för Charlies Änglar under min studietid vid Uppsala universitet och fortsatte sedan att arbeta med kund och rekrytering. Nu driver jag vidare Charlies Änglar som VD. Jag arbetar för att ni som familj ska hitta en trygg och långsiktig lösning och för att du som arbetssökande ska känna dig sedd, trygg och behövd.

Kontakta gärna mig om du vill veta mer om vad vi på Charlies Änglar Barnpassning kan erbjuda.

Mejl: amanda@charliesanglar.se
Telefon: 073 501 67 75

Det är jag som är Katarina Langlet. Jag är ansvarig för rekrytering av nya barnvakter på Charlies Änglar sedan i augusti. Jag har också arbetat som barnvakt via Charlies Änglar under tiden att jag studerade. Nu läser jag till socionom och väntar mitt första barn. Det är jag som intervjuar nya barnvakter och säkerställer att alla våra anställda har erfarenhet av barn sedan tidigare, utbildas i barn-HLR och blir matchade med rätt familj!

För att komma i kontakt med mig skicka ett mejl till info@charliesanglar.se.