VÅRT ARBETE

Om Charlies

Charlies Änglar grundades 2007 av Sara Nasiell och är idag ett av de ledande företagen inom professionell barnpassning i Stockholmsområdet.

Charlies Änglar står för kvalitet, trygghet och säkerhet för alla i familjen, självklart med fokus på barnen.

Vi hjälper er med hämtning från förskola/skola och fritids,– dag, kväll och helg. Men även på semestrar, under festen eller kanske mitt i natten.
Precis det er familj behöver hjälp med.

Vår personal är utbildad, engagerad, och intresserad av att arbeta med barn. Våra barnpassare skall vara en person som bara är där för barnen. Någon som kan göra de där sakerna med barnen som man själv inte alltid hinner i vardagen. Det kan vara allt från att baka en sockerkaka, pyssla, läsa till att leka i parken på väg hem från förskolan.

Kontakta oss

BARNPASSARE

Vi på Charlies Änglar är omsorgsfulla i rekryteringen av våra barnpassare. Erfarenhet av barn och goda referenser är baskrav för att få arbeta på Charlies Änglar. Många av våra anställda är utbildade, eller befinner sig i utbildning, inom områden som rör barn, som till exempel förskollärare, lärare, sjuksköterska eller barn- och fritidsprogram.

Vår personal är utbildad, engagerad, och intresserad av att arbeta med barn. Våra barnpassare skall vara en person som bara är där för barnen. Någon som kan göra de där sakerna med barnen som man själv inte alltid hinner i vardagen. Det kan vara allt från att baka en sockerkaka, pyssla, läsa till att leka i parken på väg hem från förskolan.

I enlighet med reglerna för kommunal barnomsorg begär vi också utdrag från polisens belastningsregister vid anställning.

Kontakta oss på 08-501 260 55.

BARNKALAS

Vill ni ha hjälp på ert barnkalas? Vi ordnar lekarna och fiskdammen så att ni hinner ordna tårtan och njuta av ert barns kalas.

Boka på tel 08-501 260 55.

BARNPASSNING PÅ SEMESTERN

Ska ni på semester och behöver en extra vuxen? Alla har inte möjlighet att vara lediga tillräckligt mycket för att kunna matcha de perioder när barnets ordinarie förskola, skola eller fritidsverksamhet har stängt.

FÖRETAG

Vill ditt företag erbjuda Charlies Änglar och våra tjänster till dina anställda? Kontakta oss för ett flexibelt och specialanpassat erbjudande.

Vi hjälper till med hämtning från förskola, skola och fritidshem, barnens aktiviteter, kvällar och helger, samt heltidsuppdrag tex på semestern.

  • Barnpassning dagar, kvällar och helger.
  • Hämtar och lämnar barn på förskola, skola och fritidshem.
  • Tar barnen till och från sina aktiviteter.
  • Vi hjälper även till när förskolan, fritidshemmet eller skolan håller stängt samt under alla lov.
PRISER

Nya regler för ROT- och RUT-avdrag 2016

Riksdagen har beslutat att nedanstående nya regler för ROT- och RUT-avdrag träder i kraft den 1 januari 2016.

Regeringen har bestämt att fr.o.m. den 1 januari 2016 sänka taket för RUT-avdraget från 50.000 kronor per år till 25.000 kronor. Subventionsgraden (50%) kommer dock att vara oförändrad. Justeringen gäller samtliga personer som inte har fyllt 65 år vid årets ingång. Värt att tänka på kan också vara att tjänster som exempelvis avancerat städarbete och matlagning inte längre ingår i RUT-avdragstjänsterna, men barnpassningen blev kvar och det är vi glada för!

Vi fakturerar månadsvis och innehar F-skattsedel.
 Vårt minimum är 3 timmar per tillfälle.

Dag timpris från: 179kr (358 kr, kostnad före skattereduktion).
Kväll/helg timpris från: 199 kr (398 kr, kostnad före skattereduktion (Kl20.00-08.00).

Behöver ni hjälp inom 48 timmar? Tillfälliga uppdrag vid behov: 209 kr (418 kr, pris före skattereduktion).

Vid bokning av ett tillfälligt uppdrag tillkommer en inställningsavgift om 150 kr efter rut-avdrag (300 kr, pris före skattereduktion). Vid avbokning av ett tillfälligt uppdrag debiterar vi 500 kr.
Vi har nya priser vilket är en följd av de höjda arbetsgivaravgifterna för ungai Sverige. Alla priser är per timme efter RUT-avdrag och inklusive moms. Vårt timpris kommer att höjas enligt Skatteverkets tabell. Läs mer om detta på Skatteverket.

Arbetsgivaravgifter för anställda födda 1989 eller senare.

Födda 1992 eller senare: 25,46 % (från 15,92%)
Födda 1990-1991: 25,46 % (från 15,92%)
Födda 1989: 31,42 % (oförändrad prishöjning)

KONTAKTA CHARLIES