REFERENSER

Entreprenören Anitha Schulman

Som att inte allt är superstressigt som det är just nu så dök ytterligare ett problem upp.Vi har haft det lite turbulent med barnvakt här sista tiden tjejen vi jobbat med sista åren ville göra annat och det får man respektera. I och med att jag jobbar två dagar i vecka så har det varit superviktigt satt den biten funkar för annars blir det liksom en kedjereaktion av dåligheter. Stackars T.A. ska inte behöva spendera dagen åkandes runt mellan möten och ha en stressad och sur mamma (mer än nödvändigt). Vi fick in en annan tjej på rekommendationen som ville kombinera barnvakteriet med ett nattjobb. Men det visade sig inte vara en superlyckad kombo och det var inte nattjobbet som blev lidande… Så vi var tvungna att avsluta det. Jag har liksom varit ”rädd” för barnvaktsagenturer för det är så många gånger man hört om 16 åringar som inte släpper iPhonen och man undrar såklart lite vad man betalar för. Eller när de går hem ser hemmet ut som ett bombnedslag. Efter aktiv lek. Men det som är bra med en agentur är ju att de kan ju alltid ställa upp även om det är sista sekunden. Så var det ju nu. På fredagen slutade vi samarbetet med vår sista barnvakt. Nästa barnvaktspass var på tisdagen. Jag ringde dom på fredageftermiddag och fick till en ”akutpass” dessutom var det en supergrym brud som kom. Hon är helt fantastisk! Jag är så glad och det är inte så formellt och dyrt som man kanske tror. Till och med 40kr billigare i timmen än mina tidigare (efter RUT). Dessutom har de fått första hjälpen utbildning och det är riktigt bra tjejer som kommit Men vi blev väldigt förtjusta i vår ”akuthjälp”. Så tack fina E och underbara Charlies Bästa Änglar sjukt tacksam.

http://blogg.loppi.se/anithaschulman/2015/04/anglavakt/

Nöjd kund i Sigtuna

Tack för snabb återkoppling! Vi är så nöjda med Elisabets insatser och med er verksamhet.

Nöjd kund i Hägersten

Vill bara säga att vi var jättenöjda med hjälpen vi fick av er barnpassare. Hon var verkligen super! Varm och gullig med barnen, trots att det är ganska kämpigt med två småttingar i den åldern. Tack så väldigt mycket för att barnen fick vara med henne. Jag hör av mig snart igen när vi behöver hjälp.

Nöjd kund i Hässelby

Det gick jättebra igår ikväll! Tack snälla Charlies för att ni hittade en barnpassare åt oss med så kort varsel, det var en toppentjej! Jag var lite osäker då barnen aldrig träffat henne förut men er barnvakt hade koll på läget och det märktes att hon var erfaren. Det kändes tryggt för mig som förälder.

Familj på Gärdet

Vi älskar Elsa som vi har hos oss. 🙂

Tacksam kund

Är otroligt tacksam för att ni hittat bästa Emma H till vår familj. Mycket trevlig personal på Charlies. Tack för att ni bidrar till mer jämställdhet i mitt liv!

Familj i Bromma

Vill bara passa på att säga att vi är mycket nöjda med Annika. Hon är mycket ansvarsfull, passar tider och Alvar är väldigt förtjust i henne.

Familj i Silverdal

Vår Martina är mer en bara en barnvakt, hon har blivit en del av vår familj. En fantastisk person som uppskattas och älskas av våra 3 barn och av oss föräldrar. Även om våra barn har blivit större och i princip kan gå hem själva efter skolan så ser de fram emot Martina som en extra vuxen som stödjer dem i allt från läxläsning till vardagsdiskussioner.

Familj i Sundbyberg

Tack gode gud för Charlies änglar… Vilken tur att vi hittade er och fick vår egen ängel Emelie! Vi har haft en förfärligt stökig höst med VAB, VAB och VAB. I lördags verkade alla friska och krya och vi passade på att vaccinera oss mot influensa… Exakt ett dygn senare bryter vår ena fyraårige tvilling benet! Vad göra? Mamman har projektleverans, pappan har precis startat egen konsultfirma och fått sitt första uppdrag… knappast läge för någon att försöka vabba en liten kille i gips tre veckor på raken. Vi kastade oss på telefonen, ringde Emilie och lyckades med hjälp av henne pussla ihop ett schema för de närmaste veckorna där hon avlastar oss och vi faktiskt kommer att lyckas vara en hel del på jobbet. Dessutom älskar båda barnen Emilie och vår oskadade son vill absolut få vara hemma med henne på måndag, för då ska de tydligen baka pepparkakor. Vi hade aldrig klarat det här utan henne och i förlängningen er! Tack!!

Familj i Vasastan

Synnöve Corson och hennes sambo Carl driver en tatuerarstudio i Stockholm. Tillsammans har de dottern Stella 3,5 år. För att få vardagspusslet att gå ihop behöver de få hjälp med hämtning av Stella ett par dagar i veckan.

Tidigare har de tagit hjälp av familj och vänner de dagar det har kört ihop sig. – Vi är lyckligt lottade som har familj och vänner som har kunnat ställa upp, säger Synnöve. Men problemet är att det har varit alldeles för mycket roddande med det. Det blev nästan enklare att hämta själv. Dessutom är jag inte helt bekväm med att alltid vara i tacksamhetsskuld. Även om jag vet att det inte hade något emot att hjälpa till.

Synnöve hade hört talas om Charlies Änglar och tyckte det kändes som ett tryggt sätt att lösa barnpassningen på. – Ja, istället för att vi själva skulle ”ragga upp” någon främmande person, säger hon. Deras anställda har fått utbildning och får stöd av en barnpsykolog. Vi gör inte det här för att jobba mer utan för att ha ett smidigare liv och inte vara så stressade när vi kommer hem.

När de kontaktade företaget blev de först intervjuade om vilka behov och förväntningar de hade på barnpassningen. Därefter ordnade de fram två kandidater som de fick träffa tillsammans med Stella. De fastnade för Emma som är i tjugoårsåldern för att hon verkade seriös och dessutom kom bra överens med Stella. – Det känns tryggt och kontinuerligt eftersom det är samma person som har hand om Stella, tycker Synnöve. Emma har blivit en av Stellas bästa kompisar.

Emma brukar hämta Stella vid fyra och Synnöve och Carl kommer hem vid sex. Under tiden hittar de på något tillsammans som att gå till parken eller baka muffins.

– Stella uppskattar att Emma är hennes ”egen” och det gör vi också. Så var det inte tidigare när vi hade fått hjälp av familjen. När vi kom hem vid sex, halv sju då gick inte mormor eller farmor utan ville ha lite vuxet umgänge och då försvann halva kvällen ett par dagar i veckan. Och det är klart att man inte kan skicka hem sin släkting när han eller hon har ställt upp.

När Synnöve kommer hem vill hon bara vara med Stella. Nu finns det ork och energi kvar och de hinner få en mysig stund på kvällen där Stella kan få den uppmärksamhet hon förtjänar. – Den här lösningen är helt fantastisk, säger Synnöve entusiastiskt. Det är faktiskt mycket trevligare att kunna ringa familjen för att man vill bjuda dem på middag och inte bara när man vill be dem om en tjänst.

Familj i Sollentuna

Barnen börjar bli stora och klarar att gå hem själva från skolan. Vi har verkligen varit supernöjda mer er service och vill också passa på att rikta ett stort tack för denna tiden.

Familj på Östermalm

Tack för att ni finns. Vi är jättenöjda med Emma och tycker att det känns så bra och tryggt.

Familj i Vasastan

Det känns väldigt bra. En tjej som inte ger sig och som är pålitlig. Mina barn har möjligen satt henne på prov, men hon verkar klara det bra tycker jag.

Familj på Östermalm

Vi är så nöjda som vi hade kunnat vara. Hon är tillgänglig, lugn, engagerad och närvarande och har samtidigt rutin för att visa integritet mot barnen.

Familj i stan

“Allt går superbra! Vår barnpassare Charlotte har varit hos oss nästan en gång i veckan sedan hon började och vi kunde inte ha fått en bättre person än henne!”

Försäljningschef SME, Canon Svenska AB

”Tack för hjälpen att så snabbt hitta en barnpassare åt oss. Bröllopet gick bra, och vi är väldigt nöjda med Emma. Vår dotter hade inga problem med att ‘skapa god relation’ med Emma. Vi kommer gärna att nyttja Emma igen vid tillfälle. Jag vill även passa på och ge er positiv feedback i form av er höga nivå på service, alltid proffsigt bemötande samt snabbhet i att svara på mail/tele. Detta uppskattade vi oerhört givet all stress och annat som tar tid & energi inför bröllopet.”

Familj i Sundbyberg

”Vår barnpassare Johanna är väldigt rar och ordentlig, både vi och killarna gillar henne.Hon tog hand om killarna i lördags, de var ordentligt nattade och sov som stockar när vi kom hem. Köket och vardagsrummet var undanröjt och diskmaskinen igång. Perfekt!”

Familj i Enskede

“Vår barnpassare Magdalena från Charlies Änglar är toppen! Hon är en jättebra tjej som vi kan lita på fullt ut. Hon är snäll, påhittig och barnen älskar att bli hämtade på förskolan av henne!”